Tärkeitä esineitä

Päivät hurahtavat vauhdilla. Ja tuntuu lähes mahdottomalta ehtiä blogin ääreen… Töissä on haipakkaa,  illat hurahtavat italiaa opiskellessa ja viikonloput täyttyvät kaikesta mukavasta. Joulukuun opiskelusessio osui tälle viikolle ja niinpä vietin torstaista lauantai-iltapäivään valokuvauksen ja ihanien opiskelutoverien parissa.

Saimme tehtäväksi tuoda yhden esineen studiokuvia varten. Minä toin seitsemän. Esitin itselleni kysymyksen: ”Kuka minä olen?” ja haalin mukaani esineitä… En tiedä vastaavatko esineet kysymykseeni, mutta jotkut osat minusta avautuvat kuvien esineiden kautta…

Alan pikkuhiljaa hahmottamaan, miksi päädyin opiskelemaan valokuvausta. Opiskeluun  ja valokuvaamiseen  liittyvä epäonnistumisen tunne ei vaivaa enää niin paljon. Päinvastoin oikeastaan. Valokuvaaminen on lisännyt selvästi onnellisuuden tunnettani.

F

Esineitä

Esineitä_2

Esineitä_3

Esineitä_1

Esineitä_4

Esineitä_5

Esineitä_6

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s