Joulukuu on rakkauskuu

SuomiLove pyörii taas telkkarissa ja Hyvinkään-Riihimäen alueen perheasiain neuvottelukeskuksen työntekijät olivat pistäneet pystyyn Parisuhteen joulukalenterin Facebookkiin. Jokainen ”luukku” pitää sisällään pienen parisuhdesuhdetehtävän. Joulukuun ensimmäisen päivän tehtävä kuului: ”Kerro tänään kumppanillesi jokin sellainen asia, jota hänessä erityisesti juuri nyt arvostat.” Mahtavaa! Ihan huippua. Ja mikä parasta sivuilla oli hetki sitten miltei 17 000 tykkääjää!

Ystäväni  Jonna oli tehnyt miehelleen ikioman joulukalenterin. Jokainen pussukka pitää sisällään pienen yllätyksen ja jokaisen pussukan kyljessä olevan  kuvan takana on ”siirappinen rakkaudentunnustus ja vitsejä.” Ihan loistava idea!

Joulukuu on perinteisesti pimeää, sateista ja mustaa aikaa. Mutta sille ei pidä antaa periksi.  Ei todellakaan. PoriJazzin perustaja Jyrki Kangas on sanonut: ”Asenne ratkaisee. Aina” Positiivaritkin hehkuttavat sloganin nimeen.  Niin mekin. Pieniä rakkauden tekoja, sanoja ja ylläripylläreitä vaan joulukuuhunne, ystävät hyvät!

F

Rakkauskalenteri2

Rakkauskalenteri3

Rakkauskalenteri4

Rakkautta vaan

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s