Kuhertelua tekstiviestein

Pidämme  aika vähän yhteyttä tekstiviestein tai whatsapissa, mutta aina välillä on kätevintä hoitaa kommunikointi lyhyellä kirjoitetulla viestillä.

Otimme jo suhteen alussa tavaksi, että tekstiviesti on tarkoitettu nopeaan viestintään – kuhertelua unohtamatta. Emme tiedä kuinka monta tuhatta kertaa olemme eri puhelimilla näpyttäneet sanat ”kulta”, ”rakas” tai ”rakastan sua!” tai muuta mukavaa.  Jos nuo sanat jäisivät pois viesteistämme, tuntuisi kuin vietäisiin villasukat jalasta tai joku nipistelisi tarkoituksella kipeästi, niin mukavan tunteen jokainen pieni, hellyydellä, kirjoitettu viesti antaa. Niin lukiessa kuin kirjoittaessakin.

Tapoihimme kuuluu, että aina kun jompikumpi meistä lähtee ajamaan toiseen osoitteeseen yli sadan kilometrin päähän, niin perille päästyään hän laittaa tekstiviestin ja ilmoittaa, että on päässyt turvallisesti perille. Varsinkin juuri nyt kun on pimeää, märkää ja ajokelit ovat kaikkea muuta kuin mukavat, niin tuo tapa on osottautunut todella tärkeäksi.

Tänään aamulla kun F sai T:ltä viestin, niin lämmin tunne valtasi mielen taas kerran. Ihanaa, että kaikki oli hyvin.

F&T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s