Murhamysteeri ja muita pikkujoulutouhuja

Eilen vietimme illan työpaikkani pikkujouluissa ja pääsimme ensimmäisen kerran osallistumaan Murhamestareiden murhamysteeri-illalliselle ja ilta kului rattoisasti hyvässä seurassa Villilän kartanossa murhaa selvitellen. Suosittelemme lämpimästi Murhamestareiden palveluja. Taitava ryhmä. Emme T:n kanssa osuneet ihan oikeaan murhaajan suhteen, mutta läheltä liippasi. Ei tässä olla turhaan Nordic Noirin suurkuluttajia. Siitä tulikin mieleen, että tänään tulee viimeinen jakso Sillasta, josta olemme molemmat pitäneet maailmalta kuuluvista soraäänistä huolimatta. On yhtäaikaa kamalaa ja ihanaa, että sarja loppuu. Arvoitusten ratkaisut on ihanaa nähdä ja samaan hengen vetoon on kurja luopua loistavasta ajanvietteestä.

Murhan selvittämisen lisäksi pääsimme eilen illalla myös pyörähtämään tanssilattialle muutaman kappaleen verran, mikä olikin hauskaa pitästä aikaa. Haaveilemme että jonain päivän meillä olisi aikaa paneutua tanssimiseen enemmänkin. Nyt sille ei vielä  valitettavasti ole mahdollisuutta. Viimeksi olemme treenanneet tanssimista kunnolla neljä vuotta sitten häittemme alla. Ja se on kyllä ihan mahtavaa touhua.

Tänään aamu mentiin hitaalla sykkeellä tuttuun tapaan. Ensimmäisen adventin kunniaksi laitoin Michael Bublén joululevyn soimaan ja nostin ensimmäiset joulukoristeet esille. Joululoman alkamiseen on reilu kolme viikkoa ja meille on tulossa ihana joulu koko suvun kesken. Tuskin maltan odottaa…

F

pikkujoulu2015

pikkujoulu2015_1

pikkujoulu2015_2

pikkujoulu2015_3

pikkujoulu2015_4

pikkujoulu2015_5

pikkujoulu2015_6

pikkujoulu2015_7

pikkujoulu2015_8

 

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s