Miten tässä nyt näin kävi?

Nyt rupeaa olemaan asiat selvillä ensi kevään suhteen. Aloitan kolmen kuukauden opintovapaan ensi vuoden maaliskuussa ja lähden kuun lopussa kuukauden työssäoppimisjaksolle Roomaan. Hassua miten unelmat  toteutuvat.

Kaikki alkoi oikeastaan tämän vuoden tammikuussa. Minulla on tapana kirjoittaa to do -listojen lisäksi, minä haluan -listoja. Kirjoitin 6. tammikuuta 2015  Facebookkiin seuraavasti:

”Flirttimaisteri” on päättänyt tavoitella tänä vuonna itselleen ja elämäänsä seuraavaa:

– opin kuvaamaan järkkärillä

– pudotan painoa toisen mokoman viime vuodesta

– entraan ruotsin kielen taitoani

– kirjoitan ahkerasti

– kehitän aktiivisesti garderobiani

– luon puutarhaamme unelmien oleskelutilan

– hiihdän

– matkustan

+ teen kaikkia niitä kivoja juttuja mitä aikaisempinakin vuosina

Vuosi 2015 – olen valmis! ❤

Tammikuussa en todellakaan vielä tiennyt, että aloittaisin valokuvauksen opiskelut maaliskuussa. Tavoitteeni oli siis opetella vain kuvaamaan järkkärillä. Opiskelujen aloittaminen on johtanut asiasta toiseen ja sitten kolmanteen. Ensin tajusin että minullahan olisi mahdollisuus hakea opiskelijavaihtoon ulkomaille. Tiesin heti, että haluaisin tutustua nimenomaan Roomaan ja Italiaan paremmin.

Myöhemmin tajusin myös, että minullahan olisi mahdollisuus myös hakea opintovapaata ja keskittyä  kunnolla opiskeluihin. Ajatuksista tekoihin. Sain päätöksen työnantajaltani opintovapaasta muutama viikko sitten.

Vuoden 2015 tavoitelistassani on edelleen toteutumattomia asioita ja joidenkin kanssa taitaa kyllä käydä vähintäänkin hassusti. Vuosi 2015 ehtii vaihtua ennen kuin kaikki on saavutettu, mutta elämähän jatkuu. Ne tavoitteet, jotka jäävät tänä vuonna saavuttamatta siirtyvät ensi vuoteen. Tavoitelistaltani puuttui myös tyystin italian kielen alkeiden hallinta. Minä niin ajattelin keskittyväni ruotsin kieleni parantamiseen, mutta nyt italian kielen kimpussa näköjään vierähtää helposti ilta toisensa perään. Sain työkaveriltani suosituksen Worddive-nimiseen netissä toimivaan kielikurssiin. Tästä ei ole suunta kuin ylöspäin!

F

PS Alla olevat kuvat ovat kevään 2014 Rooman matkaltamme…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s