Pimeä perjantai täynnä hyvää

Hain kukkia kukkakaupasta työpäivän päätteeksi. Kotiin päästyäni laitoin pyykkikoneen pyörimään. Ensi yö nukutaan puhtaissa ja mankeloiduissa lakanoissa. Samantien laitoin myös prosecco-pullon pakastimeen.

Etsin Spotifystä J. Karjalaisen tänään julkaistun levyn Sinulle, Sofia. Stindebinde kuulosti korvaan hyvältä heti sen kuultuani. Hyvältä tuntuu koko albumi. Karjalaisen ääni, melodiat ja tarinat hyväilevät  marraskuista mieltä. Kiitos, Jukka – taas kerran! Joku kirjoitti joskus, että kukaan muu suomalainen ei osaa lausua sanaa ”baby”, niin uskottavan seksikkäästi olematta korni kuin J. Karjalainen. Olen täysin samaa mieltä.

T:ltä tuli viesti. Lähti justiinsa tulemaan kotiin. Sytyttelin kynttilöitä ja tartuin imuriin. Kaikki tavallinen ja arkinen tuntuu juuri nyt erityisen hyvältä. Ruuaksi lämmitetään eilistä kanakeittoa.

Kaikkea kaunista ja hyvää viikonloppuunne!

F


Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s