Osteria Ovo

Bakkanaalit ja Trubaduurin soittotreenit vetivät meidät viikonlopuksi taasen Turkuun ja päätimme käydä testaamassa Osteria Ovon. Varasimme pöydän etukäteen, mutta marraskuinen sunnuntai-iltapäivä oli sen verran rauhallinen, että pöytä olisi löytynyt kyllä ilman varaustakin – ainakin kahdelle.

Perjantain kemuissa virtasi viini sen verran runsaasti, että päädyimme vetämään vesilinjalla, vaikka täyteläinen punaviini olisi toiminut mainiosti pastan kaverina. Antipastoista otimme ostereita, priminä tuorepastaa, herkkutatteja, tuoremakkaraa ja tryffeliä  sekä dolcina tietysti tiramisùa espresson kera. Osteria Ovo tarjoaa mutkatonta italialaista ruokaa viehättävässä miljöössä. Palvelu oli ystävällistä ja rentoa. Kokeilemisen arvoinen paikka.

F&T

Osteria Ovo

Osteria Ovo_1

Osteria Ovo_2

Osteria Ovo_3

Osteria Ovo_4

Osteria Ovo_6

 
Osteria Ovo_7

Osteria Ovo_8

Osteria Ovo_9

Osteria Ovo_10

Osteria Ovo_11

Osteria Ovo_12

Osteria Ovo_13

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s