Rakastaminen on riski

Rakastan vaimoani intohimoisesti, ja välillä tulee mieleen, selviäisinkö siitä, jos hänelle yhtäkkiä tapahtuisi jotain ja jäisin yksin. Toisaalta ennen pitkää molemmat meistä joka tapauksessa lähtevät tästä maailmasta ja todennäköisesti eri aikaan. Eli toinen meistä jää yksin jossakin vaiheessa. Täysillä rakastaminen on siis riski. Voisi ajatella, että elämästä selviäisi pienemmillä kivuilla, jos ei koskaan antaisi itsensä rakastaa ihan täysillä, vaan jarruttelisi menoa. Olisiko siinä yksi syy miksi pariskunnat niin helposti nielevät sen monessa paikassa toistuvan väitteen siitä, että intohimo hiipuu vuosien myötä? Ei sitten satu niin paljon jos toinen häviää elämästä. Ehkä ei, mutta hinta on niin kova, että otan mieluummin riskin.

T

  

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s