Isänpäivän kunniaksi Blankon brunssi ja Bond

Perheemme oli levällään viikonlopun ajan kuin Jokisen eväät. Rouva opiskeli videokuvaamista Satakunnassa perjantaina ja lauantaina. Vielä saatte odottaa ennen kuin tässä blogissa siirrytään tubettamaan tai vloggaamaan, mutta pienoinen innostuksen häivähdys liikkuvaan kuvaan kyllä tapahtui F:llä asiaan perehtyessä. Perjantaina Trubaduuri  valmistautui tahollaan vetämään keikan pitkästä aikaa eräässä yksityistilaisuudessa, joka osui lauantai-illalle.  Yhdessä tämä pariskunta vietti kaksi yötä ja yhden päivän, mikä oli aivan liian vähän, mutta näin tällä kertaa. Jälkikasvukin oli hajaantunut tahoilleen, paitsi että T:n pojat tsillailivat kanssamme suurimman osan viikonloppua.

Isänpäivän kunniaksi kävimme testaamassa sunnuntaina Blankon kehutun brunssin, joka olikin todella runsas ja maittava. Turun ravintoloiden taso on kyllä aivan loistava! Kaupunkikotimme lähellä on toinen toistaan parempia ravintoloita, joissa on pakko käydä aina tilaisuuden tullen. Seuraavaksi on kyllä vuorossa Osteria Ovo. Tai Ludu.

Isänpäivä_1

Isänpäivä_2

Isänpäivä_3

Isänpäivä_4

Isä poikineen.

Isänpäivä_5

Isänpäivä_6

Isänpäivä_7
Isänpäivä_8

Isänpäivä_9

Isänpäivä_10

Iltapäivä meni köllötellessä ja illalla lähdimme vielä leffaan kokemaan uusimman Bondin. Bond007-vaihde päälle ja ei muuta kuin tärykalvot koetukselle! Tykkäsimme kovasti. Kaksi ja puoli tuntia hurahti Jameksen kyydissä. Oli ihanaa käydä mm. Roomassa, Lontoossa ja Itävallassa. Léa Seydoux oli hurmaava ja Monica Bellucci kohauttava. Daniel Graigin Bond naurattaa. On niin tosissaan machona, mutta toisaalta pehmeänä ja sympaattisena. Bond on kyllä käsittämätön hahmo. Yhtä aikaa ärsyttävä ja tenhoava. Bondeja pitää katsella tietyin silmin. Silloin ne toimivat. Ihan samoin kuin suomalainen kesäteatterikin.

Niin ja tämä Sam Smithin biisi  Writing`s On The Wall on kyllä hieno!

F&T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s