Uudet popot ja ruskamekko

Syysloman alku Turussa teki hyvää. Kameran kanssa oli kivaa katsoa tuttuja paikkoja hieman uudesta näkökulmasta. Lounastreffit Tintåssa ja Mamissa ovat idioottivarma keino latautua. Mikä sen parempi tapa kerätä voimia kuin syödä hyvin rakkaan ihmisen kanssa?

Ehdin tapaamaan paria ystävääni ja se ilahduttaa aina. Maanantaiaamupäivä hujahti hyvän ystävän luona brunssin merkeissä maailmaa parantaen. Skönt!

Ja nyt ei voi olla myöntämättä, etteikö myös shoppailuterapia olisi toiminut. Kerroinkin jo että löysin kankaan pukuani varten, mutta löysin myös ihanat konjakin väriset bootsit ja kivan mekon syksyn väreissä. Mekon ostin heti sen nähtyäni, mutta saappaiden kanssa kävin pienen taistelun. Löysin saappaat maanantaina ja ne olivat somasti 40 % alennuksessa. Hintaa jäi silti vielä 100 euron verran, joten ostosta oli harkittava. Lupasinkin jo T:lle olla ostamatta niitä, mutta niin siinä sitten kävi kun palasin tiistaina rikospaikalle ystäväni ja hänen ystävänsä seurassa, että popot lähtivät mukaani. Tykkään niistä ihan sikana. Ja mekon aion laittaa ylleni bakkanaaleihin, joihin saimme kutsun. Olemmeko tosiaan kirjoittaneet teille lähiaikoina. että minulla oli stressiä ja alakuloa…?!? Loma on tehnyt tehtävänsä. 

F

Syysloma 2015_1

Syysloma 2015_2

Syysloma 2015

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s