Stressi on pyllystä

Stressin selättäminen on pirullista hommaa ja onnellisen ja tasapainoisen elämän kannalta täysin välttämätöntä. Huomasin oireilevani pahemman kerran viime viikkoina: muisti pätki, olin ärtynyt ja vetämätön, seksi ei kiinnostanut ja sohva veti puoleensa. Jotain oli siis tehtävä. Sanotaan, että pieni määrä stressiä on hyväksi ja se pitää ihmisen viriilinä ja liikkeessä. Allekirjoitan tämän, mutta jos huomaa olevansa stressaantunut viikkotolkulla ilman että saa kuviota katkaistua, niin tilanne on kaikkea muuta kuin positiivinen.

Nyt on mennyt pari päivää rennoissa merkeissä ja päätin tietoisesti laittaa työasiat ja muut huolet sivuun kymmeneksi päiväksi ja keskittyä stressin laukaisemiseen – ja elämästä nauttimiseen. Tällä hetkellä istun autossa T:n vieressä nenä kohti Turkua. Luvassa on ystävien tapaamista, lounastreffejä, shoppailua ja kulttuuria. Aina välillä mieleen tuppaa huolia, mutta yritän olla jumittumatta niihin. Hengitän syvään ja olen vain tässä ja nyt. Kiireen keskellä läsnäolo unohtuu niin helposti ja ajatukset alkavat helposti kiertää huolien ympärillä, vaikka totuus on aivan toinen. Kaikki on hyvin. Haasteista selvitään, kiire on väliaikaista ja joulukin on ihan kohta.

F

One comment

  1. Päivitysilmoitus: Maaseudun rauhassa | Flirttimaisteri & Trubaduuri

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s