Taistelua tauteja ja alakuloa vastaan

Blogissa on eletty hiljaiseloa muutama päivä. Lokakuu jatkui riemukkaan kaupunkiviikonlopun jälkeen väsymyksen, pimeyden, kylmyyden, flunssien ja alakulon kanssa. Olemme käyneet taistoon levon, hyvän ruuan, takkatulen, kukkien, ystävien, Netflixin ja valkosipulin voimin. Syysloma tulee kaivatusti taittamaan tiivistä ja työntäyteistä syksyä. Stressipisteet ovat olleet koholla jo pitempään ja vapaat päivät tulevat tarpeeseen ihan kaikille. Tai no. T:llä ei lomaa ole, mutta hän tuntuukin jaksavan porukasta parhaiten. Sitkeää sorttia.

Turun viini- ja ruokamessuilta ostamamme keraaminen valkosipuliraastin on osoittautunut verrattomaksi keinoksi valkosipulin hienontamiseen. Ja sitä onkin kulunut viime päivinä rutkasti.

Saan itseni nostettua usein kukkien voimalla ylös melankolian suosta. Sitä konstia käytin myös tällä viikolla. Hain perjantaina kukkakaupasta ison nipun harsokukkaa ja aikaisemmin viikolla oli jäänyt käteen marketin kivat kukkakimput. Tuoreet kukat levittävät hyvää energiaa ympärilleen. Tein myös nuorisolle perjantaina lohturuuaksi itse jäätelöä esikoisen avustuksella. Iso vati jäätelöä katosi teinien suihin nopeasti. Kuvaa ei ehditty ottamaan, mutta suosittelen kokeilemaan! Itse tehty jäätelö on helppo tehdä. Käytin maketukseen intiaanisokeria ja jäätelökonetta meillä ei ole. Käsin vatkaten jäätelö onnistuu mainiosti.

Itse asiassa taidan psyykata vielä itseäni katsomalla toistamiseen Iris-dokkarin Nettflixistä. Asenne ratkaisee! Ikä on todellakin mielentila ja pienet vaikeudet on tehty ohitettavaksi. Hyvinhän tässä kaikki on. Todella hyvin.

F

Valkosipuliraastin

Valkosipuliraastin_1

Valkosipuliraastin_2

Valkosipuliraastin_3

Valkosipuliraastin_4

Kukkia

Kukkia_1

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s