Turku ja Mami

Viikonlopun herkuttelut eivät suinkaan loppuneet Food and Fun -festareille ja Karuun, vaan lauantaina päätimme lounastaa suosikkilounaspaikassamme eli Mamissa. Mamin lounassalaattien hintalaatusuhde on  loistava. Valinnanvaraa on juuri sen verran kuin ihminen oikeasti tarvitsee. Lauantain listalla oli maalaissalaattia toripäivän kunniaksi, tai vaihtoehtoisesti kalapuikkoja. Jälkkäriäkin löytyi. Totuttuun tapaan valitsimme salaattilounaan. Mami on pieni paikka, missä satsataan laatuun mutkattomalla meiningillä. Tiedän että emme ole ainoita, jotka ryntäävät aina tilaisuuden tullen Mamin pöytiin. Sijainti on myöskin aivan loistava. Mami sijaitsee Linnakatu 3:ssa lähellä tuomiokirkkoa ja kirjastoa Casagrandentalossa, missä on vietetty lystikkäitä hetkiä ennenkin. Ja mikäs sen parempi fraasi muistuttamaan siitä, mikä on tärkeintä kuin: ”Omnia vincit amor.” Eli kannattaa nostaa katsetta ja ihastella kyseista taloa oikein kunnolla.

Jatkoimme vatsat täynnä ja suu messingillä kohti Aurakadun pysäkkiä päämääränämme Turun kirjamessut&ruoka- ja viinimessut.

F&T

Turku ja Mami

Ei ole helppoa päättää mikä sävy on oikea!?!! Kaupunkikotimme on kävelymatkan päässä keskustasta ja kävellessä sitä bongaa kaikenlaista hauskaa…

Turku ja Mami_1

Turku ja Mami_2

Turku ja Mami_3

Aurajoen ranta on tätä nykyä ihan huikea!

Turku ja Mami_5

Mamin sisustus on yhtä selkeä kuin ravintolan sapuskakin. Me tykkäämme.

Turku ja Mami_4

Turku ja Mami_6

Turku ja Mami_7

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s