Kaasua, komisario Palmu

Käsittääkseni jokaisen ihmisen pitää jollakin tavalla päästää  suolistossa asuvien mikrobien tuottama kaasu ulos. Joillakin se tapahtuu äänekkäästi kun taas jotkut pystyvät tekemään sen lähes huomaamatta. Itselläni on ollut aina vaikeuksia hoitaa asia vähin äänin, vaikka joskus olen sitä yrittänytkin. Voitte siis kuvitella mikä helpotus oli kun F heti ensimmäisen yhteisen yömme jälkeen otti asian puheeksi ja sovittiin että pieruista ei tehdä numeroa tässä parisuhteessa. Ja emme kyllä ole tehneetkään. Rakastellessakin voi toisella joskus päästä pumppa, ja olisi todella hölmöä keskeyttää homma sen takia. Kun paukuttelusta ei tee ongelmaa, voi keskittyä olennaiseen.

T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s