Syksy kääntää katseet kotiin – O niin kuin olohuone

Kesä on mennyt rampatessa edestakaisin mantereen ja saaren väliä. Eilen piipahdimme saaressa laittamassa ranta-aitan talviteloille. Toiveikkaasti jätimme mökin siihen kuntoon, että menemme sinne vielä viikonlopun viettoon ennen kuin vene on pakko nostaa ylös ja unohtaa saaristolaiselämä talven ajaksi.

Lokakuu on aivan kohta ja huomaan kääntäväni katseeni kotiin. Helsingin reissulta jäi käteen Finnlaysonin löytökorista Taimi-kangaspala uudeksi pöytäliinaksi, Tigeristä kahmin läjän kynttilöitä ja kukkia on pakko saada joka viikonlopuksi. Tänä viikonloppuna kukkakaupasta valitsin upeita liljoja. Kuvasin perjantaina olohuonettamme, joka on ehdottomasti lempihuoneeni luettuani Olga Temosen blogia, missä hänellä on menossa heidän kotinsa Marttilan esittelykierros. Tästä inspiroituneena päätin tehdä saman meidän kodissamme. Mikä loistava syy siivota huoneet – eihän sitä blogissa sentään sotkuisia huoneita esitellä… Pojat kyllä nauroivat, ettet sitten vissiin kuvaa heidän huoneitaan. Katsotaan…

Mutta nyt siis olohuone valmis ottamaan vuoden 2015 syksy vastaan. Viimeksi olohuonettamme on näkynyt enemmän Krista Keltasen syksyllä 2011 ottamissa kuvissa klik, joista huomaa, että jonkin verran on muutosta tapahtunut vuosien varrella.

F

Syksyinen olohuone_1

Syksyinen olohuone_3

Syksyinen olohuone_4

Syksyinen olohuone_5

Syksyinen olohuone_6

Syksyinen olohuone_7

Syksyinen olohuone_8

Syksyinen olohuone_9

Syksyinen olohuone_10

Syksyinen olohuone_11

Syksyinen olohuone_12

Syksyinen olohuone_13

Syksyinen olohuone_14

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s