Miten sen nyt sanoisi?

F kirjoitti  taannoisesta viikonlopusta ja miten se päättyi kyyneliin. Hommaa vielä pahensi se, että en saanut suoraan sanottua mitä ajattelin vaan yritin pehmentää sanojani epäonnistuen siinä surkeasti. Myöhemmin sovimmekin että tästedes en liikaa mieti miten F reagoi sanomisiini.

Tämä tapani miettiä liikaa sanomisiani on jäänne edellisestä elämästäni, eikä sillä ole enää mitään käyttöä tässä parisuhteessa. F kuitenkin huomaa heti, jos minua vaivaa jokin asia. Myöskään häneltä ei jää huomaamatta, jos äänensävyni ja ruumiinkieleni ovat ristiriidassa sanojeni kanssa, kuten silloin viikonloppuna. Ja sehän satuttaa enemmän kuin suora puhe.

T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s