Meillä ei miellytetä, mutta joskus huudetaan

Me naisten kolumnisti Anu  Silfverberg  kirjoitti viimeisimmässä kolumnissaan seuraavaa:  ” …harva meistä kirkuu yksin pimeässä makuuhuoneessa. Seksissä huutaminen on toisen miellyttämistä, rakastajan huomioimista, jakamista.” Kolumnin muuhun sisältöön emme nyt tässä puutu, mutta toteamus siitä, että rakastellessa huudettaisiin siksi, että se miellyttää toista sai meidät nauramaan ääneen. Kyllä meillä huudetaan puhtaasta nautinnosta. Aina ei huudatuta ja joskus on olosuhteiden vuoksi pakko yrittää tukahduttaa kiljahdukset. Mutta ajatuskin siitä, että sitä ääntelisi miellyttääkseen toista, tuntuu ihan absurdilta.

Parisuhteessa toisen miellyttäminen on yhtä tuhoon tuomittua kuin muutenkin elämässä. Niinhän sitä sanotaan että kun kumartaa yhteen suuntaan, niin sitten pyllistät toiseen. Tämä ei tietysti tarkoita sitä, etteikö toista  pidä ottaa huomioon. Tai hyvien  käytöstapojen unohtamista. Mutta se, että toistuvasti tekee tai sanoo asioita vain miellyttääkseen toista, on kyllä raskas tie.

F&T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s