Rakkaudesta ruokaan

Rakastan hyvää ruokaa. En ole mikää uusien reseptien kokeilija tai kehittelijä, olen myös välillä todella laiska. Mutta perheessäämme on kuitenkin vaalittu yhteisiä ruokahetkiä ja pyrimme valmistamaan ruuan itse alusta lähtien mahdollisimman hyvistä ja puhtaista raaka-aineksista. Eineksiä käytämme hyvin vähän.

Poikamme ovat kaikkiruokaisia ja heillä on hyvät ruokahalut. Voitte vain kuvitella miten paljon ruokaa kuluu yhdellä aterialla kun kaikki ovat koolla?!

Nyt suhteeni ruokaan on kriisissä. Yhdellä pojistamme on todettu suolistosairaus, jota voi hoitaa vain ruokavaliolla. Monet perheemme vakioruuista ovat nyt kiellettyjen listalla osaksi tai kokonaan ja olen ymmärtänyt, että ruuan valmistaminen perheessämme pitää mennä uudelle tasolle. Voileipä ja pakastepizzat eivät ole enää ratkaisu, jolla kuitataan kiireessä nälkäiset suut. FODMAP-ruokavalio on toivottavasti avain terveyteen.

Haluan ottaa haasteen vastaan postiivisena juttuna.  Poikamme saiarastuminen on mahdollisuus koko perheelle.  Voimme yhdessä syödä entistä terveellisemmin, entistä puhtaammin ja entistä paremmin.

Sattumalta ajauduin ruokakriisini keskellä Netflixissä Chef´s Table -ohjelman äärelle. Olen nyt katsonut jaksot Massimo Botturasta, Dan Barberista ja Francis Mallmannista. Tajusin että haluan saada samanlaisen intohimon kotiruuan valmistamiseen kuin näillä mestareilla on keittiömestarin ammattiinsa.
F

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s