Antamisesta ja saamisesta

Ystäväni kehui taannoin mukavaa ja reipasta aviomiestään ja pilke silmäkulmassa ja hymyssä suin nainen totesi, että hän taitaa antaa miehelleen. Ihailemani näyttelijä Sella Seela on kommentoinut mediassa  samaa aihepiiriä toteamalla, että naisten pitää antaa miehilleen tarpeeksi seksiä. Jostain osui myös silmiini teksti: ” Jos et sinä anna miehellesi, niin joku toinen antaa!”

Minusta seksin merkitystä onnellisessa parisuhteessa ei voi korostaa liikaa, mutta jokin tässä antamiskeskustelussa tökkii. Ehkä se on tuo asetelma: nainen antaa ja mies saa. Kun rakastelemme, en koskaan koe antavani tai saavani.  Kaikkea kivaa yleensä tapahtuu molemmille kun olemme yhdessä, keskitymme toisiimme ja hellimme toisiamme.  Antaminen ja saaminen liittyvät mielikuvissani myös kaupankäyntiin, jota välttelen parisuhteessa viimeiseen asti. 

Suuteleminen, helliminen, halailu, kosketteleminen ja rakastelu ovat ihaninta mitä tiedän ja jos siinä kaiken ihanan keskellä annetaan ja saadaan, niin hyvä. Rakastelu ei kaipaa subjektia. Predikaatti riittää.

F

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s