Perjantai-illan menu: Reposaari ja Merry Monk

Perjantai oli taas käsillä ja päätimme lähteä ajelulle meren rantaan. Tällä kertaa maanteitse ja määränpäänä Porin Reposaari eli Räpsöö. Olimme kuulleet paljon kehuja sinne rantautuneesta gastropubista Merry Monkista. Sinne siis. Kesäkausi oli selvästi ohi ja viehättävä tiilinen rantamakasiini oli lähes tyhjillään, mutta sepä ei meitä haitannut. Miljöö, ruoka ja palvelu olivat kohdillaan.

T pisteli poskeensa haukipurilaisen ja minä fish&chipsit. Minun annokseni päihitti maullaan Lontoolaisessa pubissa syömäni version eli maukkaiden fish&chipsien takia  ei enää tarvitse poistua Länsi-Suomesta minnekään. Ranskikset saivat kyytipojaksi mallasviinietikkaa, joka toimi mainiosti rapeiden perunoiden kanssa. Pubin sisustus on rento ja konstailematon ja ruoka hyvää. Ja sitä oli paljon. Ei puhettakaan että olisi pystynyt kiskomaan porkkanakakkua jälkiruuaksi, vaikka mieli teki. Toivottavasti paikka pysyy. Verraton mesta.

Syötyämme kävimme kävelemässä ja katselemassa vuoden 2008 loma-asuntomessujen nykytilaa ja toteamassa, että alueessa oli jotain surullista… Useampi talo oli myynnissä  klik, klik ja tiivisti rakennetut huvilat nököttivät aitojen sisällä jotenkin eristyneinä ja ruminakin. Toisaalta katselimme taloja raitin puolelta eli emme päässeet kurkistamaan niitä meren puolelta. Alueelta on hulppeat näkymät merelle  ja Reposaari on ainutlaatuinen ympäristö. Messuilta jääneissä kelluvissa huviloissa on sen sijaan jotain jännää. Pidin niistä jo messujen aikana. Jäimme kuitenkin miettimään, että onkohan tuollaiset messut ihan hyvä idea? Huomasin kaipaavani piskuista hirsitönöämme.

F

Reposaari14

Reposaari_1

Reposaari_2

Reposaari_3

Reposaari_4

Reposaari_5

Reposaari_6

Reposaari_7

Reposaari_8

Reposaari_9

Reposaari_10


Reposaari_12

Reposaari_13

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s