Sadas postaus

Blogimme puolvuotissynttärit menivät ohi ilman kummempia juhlallisuuksia. Päätimme kuitenkin kerätä niiden ja sadannen postauksen innoittamana koosteen lukiijapalautteestamme. Palaute on tosi tärkeää ja jokaikinen kommentti ja viesti luetaan tarkkaan, sillä vaikka lähtökohdat blogille olivat osaksi itsekkäät, niin tavoitteemme on ollut koko ajan kirkkaana mielessä: jos blogimme auttaa yhtäkin pariskuntaa selviämään parisuhteen haasteista tai saamaan vahvistusta parisuhteessa onnistumiselle, on kaikki vaivan arvoista.

Toivomme tietysti myös saavamme lisää lukijoita! Kiitos siis kaikki blogimme nykyiset lukijat ja tervetuloa uudet!

Halusin kirjottaa ja sanoa, että laitoin parisuhdekriisissa olevalle ystäväpariskunnalle linkin blogistanne ja todella toivon että he miettivät elämän tarkoitusta uudelleen.. kiitos teille kun jaatte elämäänne meille muillekin! Ootte aivan ihania!”

”Mä oon ihan koukussa teidän blogiin, miten joku voi kirjottaa rakastamisesta ja intohimosta noin kauniisti ja totuudenmukaisesti. Herkkää ja kaunista niinkuin rakkauden kuuluukin olla ❤️”

”Rouva on hyvin itseensä tyytyväinen ja kova esittelemään itseänsä.”

”Ihana lukea tätä blogia. ❤ Tulee aina hyvälle tuulelle.”

”Kovasti täytyy todistaa rakkautta – aika outoa itsensä kehumista.”

”Näitä kirjoituksia on kyllä ihana lukea! Itsellä on tällä hetkellä hyvä ja onnellinen parisuhde, joka saa vieläkin välillä kyyneliin vain siksi että olo tuntuu niin onnekkaalta. Itseäkin välillä hämmästyttää tokaisut onnellisuudesta parisuhteessa ”No kyllä se siitä sitten muuttuu muutaman vuoden kuluttua.” ”Ei se kuule noin auvoista tule aina olemaan” ”ei sitä muutamien vuosien päästä enää pussailla tolla tavalla” En väitä, että niin ei voisi ikinä kenellekään käydä, mutta en halua ajatella asiaa siitä lähtökohdasta, että tämä tulee loppumaan ja rakkaus tulee loppumaan ja, että se hetki tulee vielä milloin tuntuu vaan, että pitää pettää koska huomiota ei saa kotoa. Mitä jos vaan ajattelisi niin, että tämä onni kestää ja halu jakaa elämä toisen kanssa on niin suuri, että se kantaa. Näitä kommentteja en haluaisi enää kuula. Näihin olenkin yleensä nykyään todennut kuinka ikävää on jos kommentoijan parisuhde on niin huonolla tolalla. Onneksi itse ei tarvitse moisiin ajatuksiin tuhlata edes aikaani :)”Rakkaudella

F&T

IMG_5531

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s