Hymypoika

Trubaduuri sai neljännellä luokalla hymypoikapatsaan. Hän itse ei oikein ymmärrä miksi. Hassu mies. ”Ehkä syynä oli se, että meillä oli yhdistetty kolmos- ja nelosluokka. Taisin olla neljäsluokkalaisista ainoa, joka ei kiusannut nuorempia ja sitten kolmannen luokan oppilaat äänestivät minua…”, T on kertonut.

Minulle on päivänselvää, että kultainen mieheni ansaitsi hymypoikapatsaansa 1970-luvulla. Kiltteys on  yksi viehättävimpiä luonteenpiirteitä, mitä tiedän.  Seksikästäkin se on. Kirjoitin heinäkuun alussa blogimme Facebook-sivulle tekstin: ”Mitä tekee ihana aviomies, kun vaimo on huolimaton ja kaataa tulikuumat rasvat reidelleen!? Hän pakottaa naisen vartiksi mereen ja vahtii ettei kärsimätön rouva nouse sieltä liian aikaisin. Sitten kun jääkylmä vaimo nousee vedestä, hän peittelee naisen untuvapeitoilla ja pujahtaa viereen ja pitää tiukasti kiinni kunnes rouva alkaa lämmetä. Hän ei toru, vaan varmistaa ensiapuohjeet netistä ja toteaa, että terveyskeskukseen on mentävä.”

Kyseinen teksti on ollut yksi suosituimmista päivityksistä tykkäyksien perusteella. Eikä mikään ihme. Se, että on kiltti, luja, rauhallinen, välittää muista ja myös osoittaa sen, on äärimmäisen sykähdyttävää ja kaunista.
F
Hymypoika

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s