Kulttuurin nälkä

Päätimme jatkaa saaristolaiselämää tänä vuonna mahdollisimman pitkään, mutta vähän ryhdyin jo katsastamaan mitä kulttuuritarjontaa meille löytyisi tälle syksylle…

Varasin jo liput Porin teatterin Piaf-esitykseen lokakuun lopulle. Piaf on joka tavalla sykähdyttävä hahmo ja uskon että Maarit Lehtonen tekee Pariisiin varpuselle oikeutta olemuksellaan, lahjakkuudellaan ja laulajan taidoillaan. Tuskin maltan odottaa.

Rakastajat-teatterin Lainsuojattomat-festivaalikin on jo ensi viikolla. Ja Turun taidemuseon Jacques Henri Lartiguen valokuvanäyttely Riviera on enää vajaan kuukauden esillä.

Linnateatterin tarjonta vaikutti myös todella kiinnostavalta. Ja Turun kirjamessutkin on jo lokakuun alussa. Viime vierailustamme Espoon modernin taiteen museoon Emmaan on kulunut aivan liian pitkä aika. Emma on ehdottomasti suosikkitaidemuseoni, jonka näyttelyt ovat upeita. Olemme suuntaamassa kollegani kanssa syyskuussa Helsinkiin CampusSeminariin ja ajattelimme piipahtaa Ateneumissa katsastamassa Tarujen kansat -näyttelyn.

Niin paljon kaikkea kiinnostavaa tarjolla. Pitää vaan poimia herkut päältä.

F


Kuva: http://www.porinteatteri.fi

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s