Kuinka paljon on tarpeeksi?

Olemme molemmat kirjoittaneet useista asioista, jotka tekevät mielestämme parisuhteesta onnellisen. Siihen kuuluvat eittämättä seksi, yhdessäolo, keskusteleminen ja yhteinen tavoite.

Monissa parisuhdetta ja seksiä käsittelevissä jutuissa puhutaan seksikertojen määristä, yhteisten hetkien järjestämisestä kalenteriin tietyin väliajoin ja säännöllisten keskustelujen tärkeydestä.

Mutta mistä hitosta sitä tietää kuinka paljon on tarpeeksi?

Faktahan on että ei sitä tiedäkään. Tilanteet, fiilikset ja kuviot vaihtelevat koko ajan. Muuttujia tässä elämässä riittää halusit tai et. Joskus panettaa ihan älyttömästi ja toisinaan taas ei. Joskus haluaisi kiehnata toisen iholla viikkotolkulla ja seuraavassa hetkessä sitä haluaa olla vain ihan rauhassssa itsekseen. Ja ei aina jaksa puhua, kunnes sitten yhtäkkiä sanat valtaavat alaa ja pitävät hereillä yömyöhään saakka.

Se kai tässä parisuhteessa elämisessä niin siistiä onkin. Se että elämä on yhtä suurta seikkailua. Koskaan ei oikeastaan tiedä mitä tarkalleen tapahtuu. Se että meitä on kaksi tekee sen, että ei ole tylsää. Parisuhde on myös riski, joka kannattaa ehdottomasti ottaa.

Niin ja se, että harrastaa seksiä, keskustelee, viettää yhdessä aikaa ja määrittää yhteisen tavoitteen, minimoi riskiä. Riskiä että rakkaus loppuu ja sen myötä rakkaus, intohimo ja parisuhde päättyvät.

Ja koska me emme halua sitä, tänäänkin me suuntaamme kahden saaristoon minimoimaan riskejä.

F&T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s