Aikuisuus on seksikästä

Jos parisuhteessa ainakin toinen osapuoli toimii kuin lapsi, ollaan pahasti metsässä.  Me Naiset -lehti kirjoitti lapsenomaisesta kiukuttelusta parisuhteessa. Tämä on yksi esimerkki, mutta toinen vähintään yhtä karmea tilanne on kun vain toinen osapuoli kantaa vastuun yhteisistä asioista. Vastuun pakoilu on paitsi epäreilua myös epäseksikästä.

Kirjoitin aiemmin postauksen selkeästä viestinnästä parisuhteessa. Siinä oli esimerkkinä tilanne, jossa pyykit olivat kastumassa. Peräänkuulutin selkeää pyyntöä hakea ne sisälle sen sijaan että vain vihjailtaisiin. Tämän voisi tulkita myös niin, että minulle pitää aina kertoa niin kuin lapselle, mitä pitää milloinkin tehdä. Tietenkään asia ei ole näin, vaan otamme molemmat vastuuta asioista. Jaamme usein vastuut omien vahvuuksien ja heikkouksien mukaan. Homma toimii niin kauan kun kumpikin muistaa arvostaa toisen panosta. Halutkin säilyvät kun molemmat käyttäytyvät kuten aikuiset…

T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s