Korjausliike

Olen kirjoittanut ylipainostani ja kamppailustani kiloja vastaan aikaisemminkin klik, klik ja klik. Myös T on kirjoittanut suhteestaan ylipainooni ja ulkonäkööni klik. Toukokuussa ja kesän mittaan rytmi ja tarkkaavaisuus ruuan suhteen herpaantuivat ja muutama kilo on tullut takaisin. Nyt on siis ryhtiliikkeen aika. T täyttää  50 vuotta ensi helmikuussa ja olen luvannut itselleni ja miehelleni  näyttää silloin tyrmäävältä.

Helpommin sanottu kuin tehty, mutta suunnitelmallisuudella ja vaivannäöllä se onnistuu. Nopeat hiilarit pois, viini minimiin ja tilalle paljon kasviksia ja proteiinia! Niin ja vettä. Liikunta on näpsäkkä lisä hommaan! Toivotan siis tervetulleeksi terveellisen ja tasapainoisen syksyn, joka pitää sisällään uintia, zumbaa ja ehkä myös kahvakuulaa. Päivittäiset neljä ateriaa, joissa on rutkasti kasviksia ja vaihtelevasti lihaa, kalaa, kanaa ja kasvisproteiinia olkoot myös elämässäni vastedes.

Nukkuminen ja stressi eivät niinkään ole minun ongelmiani, mutta tärkeitä juttuja painonpudotuksessa nekin. En koe stressaavani helposti, mutta reagoin moniin asioihin melko voimakkaasti. Erityisherkäksi en tunnistaudu, mutta epäoikeudenmukaisuus on asia, joka saa vereni kiehumaan. Ja sitähän tässä maailmassa riittää, joten meditaatio täytynee ottaa jossakin muodossa mukaan kuvioon. Varsinkin sitten kun meren meditatiiviset vaikutukset kaikkoavat syksyn tullen. Pyrimme jatkamaan mökkeilyä myöhään syksyyn tänä vuonna, mutta jossain vaiheessa saaristolaiselämä on auttamatta ohi ja tilalle tulee muita juttuja.

Mielikuvaharjoittelu ja tavoitteen terävöinti ovat välttämättömiä homman etenemisen kannalta. Visio on kirkastettava eli kaivettava vuosia sitten tehty unelmakartta vahvasti näkyville. Projekti on pahasti kesken!

Olkoon siis voima kanssani – ja kaikkien niiden kanssa, jotka saman asian kanssa kamppailevat!

F

  

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s