Meidän ranta-aitta on ihana!

Julistimme jo muutama viikko sitten että ranta-aittamme on valmis. Silloin tilanne oli se, että esimerkiksi terassi puuttui. Sisustus oli pahasti kesken ja ennen kaikkea meiltä puuttui käyttäjäkokemukset. Oman väen lisäksi aitassa ovat nyt yöpyneet useammat vieraat. Pääsääntöisesti vieraamme ovat olleet oikein tyytyväisiä, mutta hiljalleen heidän toiveitaan ja näkemyksiään on toteutettu ja kuunneltu.

Ostimme kirpputorilta neljä keltaista puutuolia ja vakaa aikomuksemme oli maalata ne sinisiksi. Vieraamme pitivät kuitenkin kaikki niiden keltaisesta väristä, joten päädyimme säilyttämään kirkkaan keltaisen värin, mikä johti siihen että jotain keltaista oli saatava lisää tilaan. Ikea-reissulta jäi  käteen myös erään vieraamme toive: peili – keltaisena tietysti. Aitan viereen ripustettiin myös vaijeri pyyhkeiden kuivattamista varten. Oikeastaan vain jääkaappi puuttuu… Ei kellään olisi Smegin värikästä pientä jääkaappia turhan panttina nurkissa? Ai ei vai?

Muutama päivä sitten aittaan vedettiin myös sähkö ja pääsimme sähkökelasta eroon. Sänkyjen viereen saadaan nyt lukuvalaisimet ja nuoriso pääsee kätevästi latamaan tabletteja ja puhelimiaan.

Ranta-aitasta on tullut  mahtava lisä pikkuruisen mökkimme kylkeen ja elämä on levittynyt koko rantaan. Lapsivieraat pääsevät aittaan nukkumaan ja aikuiset voivat jatkaa iltaa mökin puolella. Aitan ison pöydän äärellä oli mahtavaa viettää iltaa isomman porukan kanssa – varsinkin kun tänä vuonna kesäillat ovat olleet melko viileitä.

Olemme edelleen aivan ihmeissämme että ranta-aitasta tuli totta näin nopeasti. Käymme usein kurkkaamassa siellä heti kun pääsemme saareen. Ihan vain varmistamassa, että se on oikeasti totta!

F&T

Saaressa

Saaressa_1

Saaressa_10

Saaressa_16

Saaressa_19

Saaressa_20

Saaressa_24

Saaressa_25

Saaressa_28

Saaressa_29

Saaressa_30

Saaressa_31

Saaressa_17

Saaressa_8

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s