Vaateostoksilla

Emme tiedä miten muut pariskunnat hoitavat vaateostokset, mutta meillä hoidetaan homma pääsääntöisesti yhdessä. Joskus F tosin tilailee salaa jotakin nettikaupoista tai käy itsekseen kaupoilla, mutta T:n vaatteet ostetaan yhdessä ja pääsääntöisesti vielä samasta vaateliikkeestä, nimittäin Porin Ratsulasta.

Homma menee likimain joka kerta samaa kaavaa noudattaen. Ennen ostoksille menoa mietitään, mitä tarvitaan. F ryhtyy heti miesten osastolle päästyään skannamaan tarjontaa ja on haukkana varsinkin aletankojen äärellä. T katselee hetken hieman hämillään vieressä kunnes F passittaa hänet sovituskoppiin. Hetken päästä T saa koppiin läjän vaatteita, joita hän sitten sovittelee. Ratsulassa saa myös aina asiantuntevan myyjän avuksi. Joidenkin vaatteiden kohdalla käydään pientä vääntöä. F haluaisi välillä että T vähän enemmän irrottelisi vaatteidensa kanssa ja kokeilisi pikkasen erikoisempia väri- ja vaateyhdistelmiä. T on melko konservatiivinen pukeutuja. 

Joskus vääntö kannattaa. Niin kuin tänään. Punavalkoruutuinen kauluspaita oli F:n mielestä ihan supperkiva ja T oli sitä mieltä, että se oli ihan ok.

F&T

   
 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s