Mutkat suoriksi

Saamme usein kehuja mutkattomuudestamme. Mutkattomuus ilmenee meillä monella tavalla ja se pitkälti ohjaa elämäämme. Kun menemme kylään isolla porukalla, saatamme tuoda ruokaa mukanamme ihan vain siksi, kun tiedämme kuinka paljon meillä kuluu ruokaa päivittäin: joka aterialla menee kilo lihaa kun koko perhe on koolla. Ja kun meille tullaan kylään, tarjoamme vieraanvaraisuuttamme ihan vaan sen tarjoamisen ilosta. Ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Samaa mutkattomuutta harjoitamme myös parisuhteemme sisällä. Suhtautumisemme seksiin on hyvä esimerkki. Meillä on lukko makuuhuoneen ovessa, jotta jälkikasvu ei näe ihan kaikkea, vaikka pussaillaankin heidän nähden… Se joka meistä kahdesta tulee illalla viimeisenä sänkyyn yleensä lukitsee oven. Välillä huomataan, että kumpikaan ei juuri sillä kertaa tarvitse seksiä, jolloin toinen meistä nousee sängystä avaamaan oven ja ruvetaan nukkumaan. Välillä taas vain minulla on haluja kun taas F:lle on sillä kertaa periaatteessa samantekevää saisiko sinä iltana vai ei. Silloin F voi sanoa: ”kyllä sun täytyy panna jos kerran panettaa” Ei siis aina molempien tarvitse saada. Emme myöskään allekirjoita sanontaa ”nainen ensin makuuhuoneessa”. Ja välillä käy myös toisinpäin ja silloin huolehdin että saan vaimoni tyytyväiseksi sängyssä. Olemme itse asiassa molemmat sitä mieltä, että ylipäänsä mitään sääntöjä ei seksille saisi olla.

Siis mutkat suoriksi!

T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s