Elämä – yhtä esileikkiä

Esileikki on hyväilyä, jonka tarkoituksena on valmistaa tulevaan yhdyntään. Esileikin jatkuessa kohti yhdyntää se yleensä tulee koko ajan intensiivisemmäksi ja yhä fyysisemmäksi.Hyväilyä voi harrastaa myös ilman aietta yhdynnästä. Tällöin siitä käytetään nimitystä petting (engl. hyväily).Esileikin tarkka määrittely on vaikeaa, sillä se mitä joku toinen pitää esileikkinä ei sitä toiselle välttämättä ole. Sitä ovat esimerkiksi suuteleminen, sukupuolielinten hiveleminen, sukupuolielinten nuoleminen ja muut erityistä ja seksuaalista mielihyvää tuottavat toiminnat. Esileikin muodot ja mieltymykset määräytyvät pitkälti yksilön ja ympäröivän kulttuurin mallien mukaan. Esileikistä johtuvan kiihottumisen seurauksena miehen sukupuolielimissä oleva paisuvaiskudos pumppautuu täyteen verta aiheuttaen erektion. Naisen emättimenseinämät kostuvat mahdollistaen miehen siittimen työntymisen emättimeen helpommin. (Lähde: wikipedia)

Entäpä jos koko elämä olisikin yhtä esileikkiä? Jos esileikki eli toisen hyvänä pitämInen olisikin koko yhdessäolon tarkoitus, päämäärä ja tavoite. Jos unohdettaisiin että seksi on jokinkinlainen kaava: esileikki+valmius=yhdyntä ja vaan oltaisiin yhdessä ja pidettäisiin toista hyvänä, tehtäisiin yhdessä kivoja asioita kuten esimerkiksi rakasteltaisiin, suudeltaisiin, juotaisiin yhdessä kahvit, katseltaisiin västäräkin touhuamista ja sitä, kun aallot lyö rantaan?

Seksistä tulisi tällöin rakkaudellisen elämän sivutuote. Voisi kuvitella että paineet katoaisivat ja stressi parisuhteen onnistumisesta, seksin määrästä ja mielikuvien toteuttamisesta lievenisivät ja tilalle tulisi onnellisuutta, sitoutuneisuutta ja tyydyttävää rakkauselämää.

Ei pöllömpi vaihtoehto, vai mitä?

F&T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s