Amsterdam – osa IV

Viimeisen päivän pyhitimme kulttuurille ja valitsimme kaupungin kaikista museoista kohteekseemme Vincent Van Gogh -museon. Loistava valinta – ja voi miten surullinen elämäntarina!  Van Gogh oli nero, jonka kiihkeä luomiskausi kesti vain muutaman vuoden. Taiteilija myi elinaikanaan vain yhden teoksen. Mielen sairaus ajoi hänet ampumaan itseään, jonka seurauksena hän myös menehtyi. Lisää Van Goghin elämästä voi lukea vaikkapa täältä.

Yksi Van Goghin tunnetuimpia teoksia on Makuuhuone Arlesissa. Päädyin ostamaan eräiltä markkinoilta hameen, jossa kyseinen taideteos on printattuna. Nyt ei siis tarvitse kuin sonnustautua hameeseen ja ajatukset lentävät Amsterdamiin, jonne on aivan pakko päästä uudestaan!

F

  

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s