Amsterdam – osa III

Amsterdam on monenlaisen kukkaiskansan kohtaamispaikka. Tulppaaniaika oli jo mennyt ohi, hippiäkään tästä rouvasta ei oikein tahdo enää saada, vaikka miltei pystyin kuvittelemaan itseni Trubaduurin kanssa loikoilemaan Lennonin ja Onon tapaan Hiltonin valkeisiin lakanoihin ja vaatimaan maailmaan rauhaa.  

Koen kuuluvani kuitenkin wannabe-puutarhurina ja kauniiden kukkien suurena ihailijana kukkaiskansan johonkin lahkoon, joten Amsterdam todellakin oli minun kaupunkini. Kukkatori oli aivan hotellimme vierssä ja se veti minua puoleensa kuin kimalaista konsanaan. Kävelimme ympäri kaupunkia ja se on täynnä kukkia. Ihasteltavaa siis riitti.

Kaupungin puistot ovat myös kokemisen arvoisia, emme ehtineet Vondelparkiin, vaikka moni sitä suositteli. Ensi kerralla sitten! Huomaan muuten kerta toisensa jälkeen palaavani Aibnb:n sivustoille tsekkailemaan asuntoja Joordanista. Minun sydämenihän on kohta pieninä murusina maailmalla – on niin paljon ihania paikkoja!

F

Amsterdam_1

Amsterdam_2

Amsterdam_8

Amsterdam_17

Amsterdam_18

Amsterdam_19

Amsterdam_20 

  

  

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s