Amsterdam – osa I

Pakkasin kapsäkkini mahdollisimman kevyesti viime lauantaina ja lähdin hieman haikeana neljän päivän reissulle Damiin. Haikeana siksi että T jäi jatkamaan kesähuoneprojektia ja painamaan töitä kun rouva lähti rilluttelemaan ihanaan Amsterdamiin.

Haikeus katosi pian, sillä sunnuntai oli lämmin ja kaupunki aivan ihastuttava. Olin reissussa muutaman kollegan kanssa ja matkan tarkoituksena virkistäytyminen.  Ja minähän virkistyin. Sunnuntaina teimme pienen kanaaliristeilyn, jonka parasta antia upean kaupunkimiljöön katsastamisen lisäksi oli ihastella paikallisia veneidensä ja piknikeväidensä kanssa vetten päällä. Lämmin sunnuntai oli vetänyt väen vesille nautiskelemaan. Ja sen taidon amsterdamilaiset kyllä osaavat!

Hotellimme oli loistavalla paikalla ja meillä oli huikea näkymä ikkunastamme kanaalin ja kadun risteykseen. Läheltä löytyi ihastuttava viinikauppa, missä oli laitettu proseccoa kylmään juuri minua varten. Flirttaillakin siellä osattiin. Sunnuntai päättyi kylmän kuplivan kera melko aikaisin. Kaduilta kantautui iloisia ääniä ja huudahduksia, joihin oli helppo nukahtaa. Maanantai ja markkinat odottivat. Univelat oli nukuttava pois…

Ai niin. Paikalliseen tapaan syötiin lounaaksi voileipiä ja illalla sushia. Ruokakuvat jäivät ottamatta.

F

 

  

 

  

  

  

  

  

  

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s