Mansikkapaikka täydentyy

Tänään oli ensimmäinen  lomapäiväni ja minähän pistin tuulemaan. Tilasin veljeni avustuksella ison läjän puutavaraa, kuivabetonia, tervapaperia ja kaikkea muuta projektimme kannalta tarpeellista tavaraa. Lisäksi sain sovittua tavaroiden kuljetuksesta saareen. Ensi perjantaina lautta lähtee lastin kanssa kohti meidän mansikkapaikkaamme. Saarirakentaminen on kuulkaa kovaa hommaa. En lakkaa ihmettelemästä miten vaikkapa majakat on rakennettu entisaikaan. Käsittämätöntä!

Kesähuoneemme on noin 25 neliön kokoinen tila, josta on tarkoitus tehdä oleskeluun ja nukkumiseen soveltuva kesäkäyttöön tarkoitettu huone. Olen haaveillut tästä kymmenen vuotta ja nyt se sitten on toteutumassa. 

Minulla on tapana selailla lehtiä ja kirjoja ja napata niistä ideoita ja fiiliskuvia. Tämän vierasmajan/kesähuoneen materiaalia on kertynyt jonkin verran kymmenen vuoden aikana! Minulle niistä ei ole syntynyt aarrekartta, vaan varsinainen unelma-atlas. Osa fiiliskuvista löytyy Pinterestistä Kesäkoti-taulusta.

Tuskin maltan odottaa että pääsen sisustamaan tilaa – puhumattakaan siitä, että voimme kutsua ison porukan kylään ja kerääntyä pitkän pöydän ääreen juomaan skumppaa ja kuuntelemaan kun T kaivaa kitaran esiin ja laulaa… Eikä haittaa vaikka meri mylvii, hyttyset inisevät tai vettä vihmoo taivaalta! Oi onnea.

Mutta sitä ennen selailen aarreatlastani ja sisustuslehtiä, mietin olemassaolevia tavaroita ja suunnittelen hankintoja ja nautin!

  
  

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s