Vanhasta vajasta kesähuone

Viime päivät ovat olleet täynnä touhua. Pitkään viikonloppuun on mahtunut paljon kaikkea kivaa. Meidän kesäkotimme saaressa kaipaa lisätilaa ja aloittelimme siellä tämän kesän isointa projektia. Aiomme kunnostaa vanhasta vajasta kesähuoneen, jota voi käyttää jossain vaiheessa myös vierasmajana.

Olemme molemmat melko tumpeloita remonttihommissa ja varsinkin aloittaminen on kovin haastavaa. Onneksi lähellä on ihmisiä, jotka ymmärtävät miten rakennetaan ja osaavat  myös suunnitella. Olemme ikuisesti kiitollisia monelle,  erityisesti F:n veljille, joiden apu on projektissa kuin projektissa korvaamaton. Parisuhteemme näkökulmasta on tärkeää, että me molemmat tiedostamme omat vajavaiset taitomme remppahommien suhteen ja emme edes yritä tehdä asioita, joihin taitomme eivät riitä. Käännymme sujuvasti sellaisten ihmisten puoleen, joilla hommat ovat hanskassa.

Ensimmäiset yöt saaressa ovat aina jotenkin erityisiä. Yöt ovat viileitä, luonto on vasta heräämässä ja takkaan on laitettava valkea, jotta tarkenee. Toisen iho omaa vasten on kuitenkin paras lämmittäjä. Uni tulee hyvin kun kuulee aaltojen lyövän rantaan ja tuntee rakkaan itseään vasten.

F&T

Saaressa

Saaressa_1

Saaressa_2

Saaressa_8

Saaressa_4

Saaressa_5

Saaressa_6

Saaressa_7+-

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s