Parrat puhuttavat

Olen hymy huulilla seurannut mediassa pyörivää partakeskustelua. Lehdissä on ollut juttu toisensa perään hipsteriparroista ja juuri nyt kuumimpia somessa leviäviä kuvia on punapartainen lontoolaispoliisi vahattuine viiksineen. Kyllä #hipstercop.

Taisi taannoin olla juttua partojen epähygieenisyydestäkin ja siitä että partatrendi on menossa ohi. Useammassa jutussa on ollut näkökulmaa siitä, miten naiset kokevat parrat ikävinä. Vai niin.

En ole koskaan nähnyt miestäni livenä ilman partaa. Enkä haluakaan. Valokuvat, joissa esiintyy parraton T ovat minulle kuvia täysin ventovieraasta ihmisestä. Rakastan silitellä mieheni partaa ja en ole koskaan kokenut karvoja epämiellyttävinä. Päinvastoin. Tyylikäs parta on äärimmäisen seksikäs ja karismaattinen.

Seitsemän yhteisen vuotemme aikana T:n parta on muuttunut mustasta miltei kokonaan harmaaksi ja se se vasta on ihanaa. Onneksi meille trendit tulevat viiveellä ja saattavat jämähtää vallan tavoiksi. Avokadopastakin on vielä kokeilematta ja mustikoita on kerätty itse metsästä jo 70-luvulla. Parta on ja pysyy. Saattaa olla että jonakin aamuna T:n olemus on kuin Gandalfilla, mutta se ei haittaa sillä samaisena aamuna minä taidan muistuttaa enemmän Outi Heiskasta kuin ketään muuta.

F


 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s