Intohimon tappajat – Osa V

Sarja jatkuu. Tällä kertaa syyniin joutuvat ulkonäkö ja vaatteet. Epämiellyttävä ulkonäkö vaikuttaa intohimoon. Jos puoliso kulkee epämääräisissä rytkyissä tukka rasvaisena ja hampaat harjaamatta – se on selvä, ettei siinä juurikaan Amorin nuolet singahtele intohimoa herätellen. Asia on kuitenkin niin, että kauneus on katsojan silmissä eli mielestämme pariskunnan osapuolten tulee avata toisilleen esteettiset tarpeensa ja arvonsa –  ja niitä kannattaa kuunnella ja kunnioittaa.

T:llä on taipumus jämähtää käyttämään samoja vaatteita, jolloin F lempeästi muistuttaa myös muiden vaatekertojen olemassaolosta. F on välillä kertakaikkiaan huolimaton vaatteidensa suhteen, jolloin T saattaa nätisti huomauttaa paidassa olevasta tahrasta.

Me otamme huomioon toistemme mieltymykset, kun teemme ulkonäköön liittyviä ratkaisuja. T kasvatti pitemmät hiukset F:n toivomuksesta ja F huomaa usein pukeutuvansa vaatteisiin, joista hän tietää T:n pitävän. Käymme vaateostoksilla usein yhdessä, varsinkin kun olemme hakemassa T:n vaatteita. Kun F halusi lyhentää hiuksiaan reilusti – siitä keskusteltiin yhdessä pitkään.

Ulkona ja juhlissa käyminen on erityisen hauskaa, kun näkee tutun kumppaninsa vähän erilaisessa lookissa kuin arkena tai kotiviikonloppuna. F nauttii kun T vetää puvun päälleen ja T innostuu F:n korkokengistä, sillä ne ovat harvinainen näky F:n jaloissa.

Pinnallista? Ei meidän mielestämme. Ei ollenkaan. Ulkonäöstään huolehtiminen on itsensä ja toisen rakastamista ja kunnioittamista.

F kuvaili omia vatteitaan kiitollisen mallin päällä. Nukkerouvaa ei hetkauttanut vaikka F sääti ja sääti. Singerin sovitusnukke on vanhahko ja silloisen mittapuun mukaan
kokoa 44. Lantiokin on jotenkin vinksahtanut. Osa nuken päällä kuvatuista vaatteista ovat F:n tavoitevaatteita ja osa käytössä olevia kuteita. Tavalla tai toisella rakkaita kuitenkin kaikki. Rouvan popotkin tönöttivät kuvissa nätisti. Pieni tuotekuvausharjoitus luonnonvalossa siis.

F&T

popokollaasi1

Garderobikollaasi

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s