Keski-ikä ja kevään merkit

Näin tänään västäräkin.  Ja kaivoin rähjäiset tennarit kaapin perukoilta. Samat millä tanssin meidän häiden loppuillan reilu kolme vuotta sitten. Tulppaanit tunkevat maasta ja odotan malttamattomana, että ne puhkeavat kukkaan. Käyn tarkkailemassa kasvien kasvua. Välillä kameran kanssa, välillä ilman.  Eilen tungin sormet ensimmäisen kerran kunnolla multaan. Viime viikonloppuna aloitimme grillikauden ja jos hyvin käy, niin ensi viikonloppuna saamme laskettua veneen veteen ja pääsemme piipahtamaan saaressa. 

Meillä on vieraisilla kolme espanjalaista nuorta viikon verran. Talo on täynnä kielten sekamelskaa, iloista naurua, pulputusta, menoa ja meininkiä. Väsymys ei tunnu painavan nuorisoa, vaan illat venyvät ja paukkuvat. Seuraan sivusta hymyssä suin. Enää en jaksaisi touhuta nuorten tavoin – ja onneksi ei tarvitsekaan. Siunattu keski-ikä! Bongailen pihamaalta siivekkäitä, kuljen takapuoli pystyssä kasvien ympärillä  ja haaveilen mökille pääsystä – mutta tennareistani en luovu. Joku raja mummoilullakin! 


F

            

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s