Borta bra, men hemma bäst

Minä kuulun niihin ihmisiin, joiden mielestä reissaamisen kohokohtia on kotiinpaluu. Oli niin ihanaa nähdä taas lapset ja todeta, että he pärjäävät kyllä komeasti muiden sukulaisten hoivissa – ja omillaankin. Oli myös kiva vaihtaa kuulumisia puolin ja toisin. Ja miten ihanaa oli nukkua jo osa viime yöstä Turun kodin tutussa sängyssä ja ensi yö hieman leveämmin kotikodissa!

Ja sitten vain pyykkikone pyörimään ja talvikamppeet kaappeihin ja varastoon. Kävin ostamassa itselleni myös tervetuliaiskukat ja kuljin hetken kameran kanssa pihalla ja sisällä. Kevät on selvästi tullut Satakuntaan. Ero lumisen Levin jälkeen on huikea. Leskenlehtiä tuuppaa maasta ja ihan varmasti kohta myös krookuksia. Kotiin oli hyvä palata.

Loma on tehnyt tehtävänsä. Tuntuu hyvältä tarttua loppukevään kuvioihin: laihduttamiseen, opiskeluihin, työhön ja puutarhanhoitoon. Alkukesällä siintääkin jo seuraava ulkomaan reissu: muutama päivä Amsterdamissa – tällä kertaa ilman Trubaduuria. Sopivasti erillään ja yhdessä oloa. Se sopii meille. T jäi tänään Turkuun ja minä ajelin iloisesti maalle. Mehän nähdään herranjestas jo perjantaina!

F

Kevät on tullut_1   Kevät on tullut_2

Kevät on tullut_3

Kevät on tullut

Kevät on tullut_5

Kevät on tullut_6

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s