Hiipuva intohimo

Etsiskelin googlella hakusanoilla intohimo ja parisuhde, yhtenä tarkoituksena katsoa, löytyisikö blogimme näillä hakusanoilla. No löytyi se viidenneltä sivulta, mutta samalla tulin silmäilleeksi myös muita osumia. Paljon asia puhuttaa ja hyvä niin. Mutta edelleen näkyi myös sitä hokemaa, että intohimo parisuhteessä hiipuu vääjäämättä ja että yksi syy parisuhteen kariutumiseen on se, että  tätä ei hyväksytä. Toki meilläkin suhteen alkuvaihe on takanapäin, jolloin ei ehtinyt edes kunnolla nukkua kun halusimme vaan koko ajan rakastella. Jos vain tämä ajatellaan intohimoksi niin ok, myönnetään että se hiipuu, onneksi. Eihän muusta elämästä tulisi muuten mitään…

Mutta minusta intohimo parisuhteessa on yksinkertaisesti sitä, että molemmat tuntevat seksuaalista halua toisiaan kohtaan. Jos tätä halua ei ole, seksuaalisuudellakaan ei ole merkitystä, ja silloin parisuhteesta tulee pelkkä ystävyyssuhde. Jos me emme olisi tunteneet mitään vetoa toisiimme alussa, tuskin olisimme jatkaneet yhteydenpitoa kovin pitkään. Intohimo siten kuin minä ja F sen käsitämme on meille täysin välttämätön osa parisuhdettamme. Jos meiltä se puuttuisi, sen mukana puuttuisi kaikki muukin. Mutta intohimosta pitää pitää huolta, eikä uskoa että se vääjäämättä hiipuu. Siksihän me tämän bloginkin aloitimme…

T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s