Rakkaus ei ole ruma sana

Lueskelimme eilen Hidasta elämää.fi -sivustolta juttua, missä esiteltiin 32 lausetta, joilla voi saada parisuhteensa kukoistamaan. Ajatus jutussa oli että meille suomalaisille on joskus haastavaa sanoa: ”Minä rakastan sua.”

Meille asia ei ole näin ja kyseiset kolme sanaa ovat käytössä päivittäin. Jokaista käyttökertaa edeltää pieni pysähtyminen – mitä ne sanat oikeasti tarkoittavat… Koskaan tätä lausetta ei luikauteta ohimennen ilman ajatusta sen voimasta ja merkityksestä. Mutta on meillä muitakin lauseita. Tässä koonti kielenkäytöstämme rakkaudessa:

T: Mulla on sua hirvee ikävä. F: Ja mulla on sua.

F: Mä oon sun. T: Tiedän.

T: Kiitos kun oot. F: Mmmm.. (tyytyväistä myhäilyä)

F: Oot rakas.  T: Niin säkin.

T: Mä tykkään susta. F: Ja mä susta.

F: Palvo mua…  T: No mähän palvon koko ajan…

T: Mihin mä joutuisin ilman sua? F: Hunningolle.

F: Mä rakastan sua! T: Ja mä rakastan sua!

F&T

Aamulla_1

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s