Kulta, mulla on vähän tunnustettavaa…

F ei pysty salaamaan minulta mitään enkä minä häneltä. Eikä kyse ole siitä, että lukisimme toisiamme kuin avointa kirjaa. Me vain haluamme olla täysin rehellisiä toisillemme. Olemme huomanneet että jo pienikin salailu voi vähentää intohimoa ja läsnäoloa parisuhteessa.

Joskus on käynyt niin, että jompikumpi meistä ei ole heti kertonut jotain omasta mielestään vähän noloa asiaa. Siitä on sitten omassa mielessä alkanut kehittyä paljon isompi asia kuin mitä se todellisudessa on ollut. Tämä on myös vaikuttanut omaan läsnäoloon. Vasta kun asian on kertonut, se on saanut oikeat mittasuhteet. Nykyään tunnustamme toisillemme hyvin mitättömältäkin tuntuvat asiat kuten F:llä heräteostokset tai  minulla jokin sarja, jota sen hölmöydestä huolimatta olen alkanut seurata. On niin äärimmäisen vapauttavaa, kun ei tarvitse salata mitään!

Salaaminen aiheuttaa helposti häpeää, joka on rakkauden vastakohta, tässä tapauksessa itsensä rakastamisen vastakohta. Rehellisyys taas vapauttaa olemaan intohimoinen ja rakastava puoliso.

T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s