Vain me kaksi – Osa I

Viikonloppu. Vapaus. Hitaus. Aikaa olla vaan. Kahdestaan.

Olemme kahden pääsääntöisesti joka toinen viikonloppua. Toki joskus aikataulut menevät lasten tai eksien kuvioiden suhteen niin, että tämä ei toteudu, mutta suurimmaksi osaksi kyllä. Tämä viikonloppu on yksi niistä. T lopettelee työt neljän aikaan iltapäivällä ja hurauttaa  sitten Turusta kotiin. F on yleensä laittanut viinit kylmään tai dekantoitumaan – riippuen iloliemen väristä. Ruoka on myös usein valmiina. Tänä perjantaina syötiin kanasalaattia ja juotiin cavaa.

F rakastaa tuoreita kukkia ja niitä löytyykin talosta melkein aina. Perjantaisiivous sujuu kaikkein parhaiten Flirttimaisterilta kunhan hän saa istahtaa homman hoidettuaan sohvalle ihastelemaan kauniita kukkia ja nautiskelemaan lasillisen viiniä. Ja kyllä. Talon siivouksesta vastaa F. Viikonloppu on niin lyhyt, että olemme ottaneet tavaksi että se huolehtii siivouksesta, jonka vastuukodissa ollaan. Vain juhlien ja lomien yhteydessä siivoamme yhdessä. Eli jos me olemme Turussa T hoitaa, että kaupunkikoti on siisti ja kaunis ja vastaavasti F:n heiniä on pitää talo maalla siistinä ja kauniina.

Perjantai-illat ovat usein vähän omituisia. Viikon työkuviot saattavat olla vielä mielessä ja muutenkin sitä on hetken aikaa vähän ihmeissään siitä, että nyt sitä ollaankin sitten taas yhdessä. Kumpikin meistä tietää,  että asia on näin ja siksi perjantaisin erityisesti ollaan vaan. Juodaan pari lasillista viiniä, jutellaan, halaillaan ja pussaillaan. Maistellaan miltä toinen maistuu monen päivän eron jälkeen. Pikkuhiljaa illan aikana olemme taas toisillemme läsnä, täysin ja kokonaan.

Lauantaiaamut ovat parhautta. F nukkuu yleensä hieman pitempään ja T lepäilee vieressä kunnes talon rouva saa silmänsä auki. On maagista että talo joka on viikkoa aikaisemmin ollut täynnä ääntä ja askelia, onkin aivan hiljainen. T keittää aina kahvit kun olemme yhdessä.

Käymme yhdessä ruokakaupassa ja nautimme siitä kun lihaa ei ostetakaan kilokaupalla kuten silloin, kun teinijoukko on kotosalla.  Saatamme myös kerätä ruokakoriin asioita, jotka eivät vielä kuulu nuorison suosikkeihin: simpukoita, etanoita, lammasta tai marmoroitua lihaa.

Saimme lauantain iltapäiväkahviseuraksi suloisen kummityttömme vanhempineen. Kahvin seuraksi herkuttelimme Kolmen kaverin kahvijäätelöä – niin hyvää ja niin kivaa!  F touhusi kameransa kanssa ja yritti tallentaa hetkiä suloisesta joutenolostamme.

F&T

Kanasalaatti4_3

Kanasalaatti4_4

Kanasalaatti4_5

Kynttilät2

Kynttilät3

Aamiainen

Aamukahvi

Pihvilounas

iltapäiväkahvit

4 comments

 1. Johanna · 21 maaliskuun, 2015

  Ja hyvin tallensikin 🙂

  Tykkää

  • flirttimaisteritrubaduuri · 22 maaliskuun, 2015

   Kiitos, Johanna! Tää kuvaaminen on vienyt kyllä ihan mukanaan!!!

   Tykkää

 2. Tiina Poimio · 23 maaliskuun, 2015

  Hyvin kauniita kuvia!! 🙂

  Tykkää

  • flirttimaisteritrubaduuri · 23 maaliskuun, 2015

   Kiitos, Tiina! Yritän kesyttää tätä vekotinta – välillä se tottelee, välillä ei. 😄 t. F

   Tykkää

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s