Flirttailun jalo taito

Kävelin eilen työpaikan lähellä olevaan lounasravintolaan noutamaan tilaamaani salaattia ja samaan aikaan ravintolan eteen osui autollinen miehiä. Yksi miehistä läväytti heti ison hymyn ja voivotteli, että he taitavat nyt ehtiä ennen minua. Minä hymyilin takaisin ja totesin, ettei haittaa, sillä minua odottaa ruoka valmiina. Mies kuitenkin jäi odottelemaan minua ja avasi oven kohteliaasti, edelleen leveästi hymyillen. Flirttailua. Ihanaa!!!

Flirttailu on asia, jota kaipaan tässä maassa kroonisesti. Välillä sen unohtaa, mutta pieni visiitti muualle maailmaan, niin taas tuska nousee pintaan. Viime pääsiäisen Rooman reissumme yksi mukavimpia asioita oli  tunne, jonka sai aikaiseksi pieni hyväksyvä hymy charmikkaalta italialaisherralta. Tämän vastaanotin tyytytäväisenä mieheni käsipuolessa. Flirttailu ei ole iskemistä. Se on vuorovaikutusta, jossa sinut kohdataan seksuaalisena ja vitaalisena olentona. Flirttailu on viestintää, missä on sopimus siitä että elämän voi ottaa välillä myös kevyesti keimaillen. Flirttailu on hauskaa, piristävää ja virittää ihmisen olemaan seksuaalinen, puoleensavetävä ja viehettävä olento.

Olen kova flirttailemaan ja olen huomannut, että se otetaan vastaan pelkästään positiivisena asiana. Onneksi myös T suhtautuu asiaan myönteisesti. Olen yrittänyt itse asiassa saada myös hänet flirttailemaan. Se ei tule häneltä luonnostaan, mutta onnistuu kyllä –  kun vähän potkii. Flirttailu on taito, jota voi opetella!

Hymystä on hyvä aloittaa. Sitten viestintään voi lisätä pieniä kehuja, pilkettä omaan silmäkulmaan ja vaikka kevyen kosketuksen. Toki pitää aina varmistua siitä, että flirttailun kohde on myös perillä, mistä on kysymys. Hymy on turvallinen valinta, millä aloittaa. Jos hymyysi vastataan avoimesti, voi flirttailua jatkaa. Flirttailu ei ole koskaan tunkeilevaa, irstasta tai ahdistavaa.

Se että halusin ottaa nimekseni tässä blogissa Flirttimaisteri johtuu siitä, että akateeminen tutkintoni on FM – mutta tutkintoani tärkeämmäksi koen tavoitteeni luoda mukavan, positiivisen ja flirttailevan ilmapiirin ympärilleni niin työssäni kuin vapaa-ajallanikin.  Pyrin elämään flirttimaisterius edellä.  Minusta olisi ihanaa, että eilen kokemani flirtti tuntemattomalta mieheltä olisi arkipäivää myös näillä leveysasteilla.  Vai mitä mieltä olette? Kaipaatteko te muut flirttiä elämäänne?

F

PS Poseeraminen, kameran säätäminen ja kuvaaminen ovat yhdelle naiselle kova homma. Nostan hattua muotibloggaajille.

flirtti

5 comments

 1. Nimetön · 20 maaliskuun, 2015

  Flirtti on ehdotonta elämän suolaa 🙂 samaa mieltä kanssasi.

  Liked by 1 henkilö

 2. Tiina Poimio · 20 maaliskuun, 2015

  Niin ettei menis nimettömänä niin…:D

  Tykkää

  • Nimetön · 21 maaliskuun, 2015

   Fmllä ällöä kirjoitusta

   Tykkää

   • flirttimaisteritrubaduuri · 22 maaliskuun, 2015

    Kiitos kommentista. Kritiikki on aina paikallaan. Perustelut olisi kiva kuulla – jos niitä on. T. F

    Tykkää

 3. Päivitysilmoitus: Mustasukkaisuudesta | Flirttimaisteri & Trubaduuri

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s