Rakkauden vastakohta

Rakkauden vastakohta on häpeä. Kuulin tämän väitteen Tommy Hellstenin suusta hänen esityksessään muutamia vuosia sitten. Se osui ja upposi, vaikka en ihan kaikkia Hellstenin ajatuksia allekirjoitakaan. Saattaa olla, että hän puhui vain itsensä rakastamisesta, mutta sama pätee parisuhteessakin. Miten voisi rakastaa ehdoitta jos häpeää toista?

F ja minä rakastamme toisiamme juuri sellaisina kuin olemme. Siksi meillä on rauha ja varmuus, joiden avulla selviää mistä vain. Kun kumpikaan ei häpeä toista eikä itseään, voimme molemmat rauhassa tehdä mokia, olla epätäydellisiä, hassuja ja himokkaita. Ja onnellisia ja rakastuneita.

T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s