Kehu kumppania -haaste

Saimme ensimmäisen blogihaasteemme.  Ja koska aihe on kertakaikkiaan loistava, niin tottakai lähdimme mukaan. Kataja-Parisuhdekeskus ry on haastanut satakunta bloggaajaa kehumaan omaa kumppaniaan ja käyttämään hashtagia #kehukumppania. Haasteessa pyydettiin vastaamaan seuraaviin kysymyksiin: 

1. Milloin viimeksi olit erityisen ylpeä kumppanistasi? 

2. Mihin piirteisiin alun perin ihastuit kumppanissasi? 

3. Mikä on parasta parisuhteessanne? 

 Ensin kysymysten kimppuun kävi F. 

 1. Olipa vaikeaa ryhtyä miettimään jotain erityistä hetkeä, jolloin tuntisin ylpeyttä T:stä. Olen tavattoman ylpeä siitä, millainen isä ja bonusisä hän on kaikille lapsillemme. Tunnen joka kerta ylpeyttä, kun kerron hänen ammatistaan syöpätutkimukseen erikoistuneena tutkijana. Aina kun T nousee bassonsa ja bändinsä kanssa lavalle, ajattelen että wau  – tuo on minun mieheni! Tai kun hän tarttuu kitaraansa ja laulaa minulle jonkin kauniin pienen laulun. Ehkä suurinta ylpeyden tunnetta olen kuitenkin tuntenut  aina kun hän on seisonut rinnallani, silloin kun minulla on ollut vaikeaa, olen ollut surullinen tai olen kadottanut suunnan. 

 2. T on luonteeltaan vastakohtani. Hän on rauhalinen ja harkitseva. Hän todellakin tutkii ennen kuin hutkii. Hän on perusluonteeltaan myös tavattoman kiltti. T oli ja on mielestäni myös tavattoman komea, vaikkakin täysin erilainen kuin mitä olin kuvitellut unelmieni mieheksi. Nämä kaikki piirteet ovat jalostuneet entisestään ja taipumus alakuloisuuteen  on kadonnut miltei kokonaan. T on löytänyt ilon ja spontaanimman asenteen elämään – välillä voi vaan antaa mennä! Rakastuin ehkä eniten siihen miten läsnäoleva ja kiltti hän oli, mutta rakastan häntä juuri sellaisena, kun hän on! 

 3. Parasta on yhteytemme – niin seksuaalisesti kuin henkisestikin. Pidän myös aivan tavattomasti siitä, että olemme säilyttäneet yksilön vapautemme parisuhteessamme. Tässä suhteessa en ole joutunut tekemään kompromisseja! 

 Sitten vastausvuorossa T. 

 1. Olen ylpeä kumppanistani juuri nyt, kun hän on aloittanut valokuvaajan ammattitutkinto-opinnot ja suhtautuu niihin innostuneesti ja tosissaan, mutta ei vakavasti. Myös siitä olen ylpeä, että hän on löytänyt itselleen sopivan tavan pudottaa painoaan ja on onnistunut siinä todella hyvin. 

 2. Ihastuin kumppanini eloisuuteen, rehellisyyteen, kauneuteen, seksuaalisuuteen, esteettisyyteen, empaattisuuteen ja avarakatseisuuteen. 

 3. Parasta parisuhteessamme on se, että huolimatta erilaisuudestamme (tai ehkä juuri sen takia) meillä on syvä yhteys kaikilla tasoilla. Olen niin kiitollinen, kun on löytänyt sielunkumppanin ja maailman parhaan seksikumppanin samassa ihmisessä. 

 F&T 

 #kehukumppania

One comment

  1. Päivitysilmoitus: #Kehukumppania - Parisuhdepurkki

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s