Intohimon tappajat – Osa III

Intohimon tappajat -sarja jatkuu, ja tällä kertaa syylliseksi on valittu televisio. Kaikilla on varmaan kokemuksia siitä, että rojahtaa illalla katsomaan telkkarista vain jotain mitä sieltä sattuu tulemaan. Sen jälkeen olo on kuin olisi saanut jonkin rauhoittavan pillerin: mitään ei jaksa tehdä ja tekee vain mieli ruveta nukkumaan. Tämä on ainakin oma kokemukseni. Ei kuulosta kauhean intohimoa herättävältä toiminnalta.

Aika moni ajattelee että telkun katsominen on omaa tai puolison kanssa yhteistä aikaa, ja sitä se onkin, jos etukäteen päättää mitä aikoo katsoa, esim. elokuvan, sarjan jakson, dokumentin jne. Jos taas vain avaa telkkarin ja rupeaa surffailemaan kanavilla tai jää katsomaan jotain tyhjänpäiväistä ohjelmaa, käykin niin, että televisio varastaa kaiken ajan. Samalla se ikäänkuin hypnotisoi, ja sitä luulee lepäävänsä. Mutta lepo virkistää, telkkari ei.

Eli jos haluaa mennä apaattisena sänkyyn ilman mitään seksihaluja niin kannattaa harrastaa paljon telkun katsomista. Ja vielä parempi, jos hommaa vielä toisen telkkarin makuuhuoneeseen. Silloin voi yhdessä puolison kanssa mennä joka ilta nukkumaan ilman riskiä minkäänlaisesta seksuaalisesta kanssakäymisestä.

T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s