Parisuhde on ykkönen

Tämä on ja oli lähtökohta meidän yhteiselle matkallamme. Päätimme molemmat siinä vaiheessa kun aloitimme suhteen ja sitouduimme toisiimme – ja siinä sivussa sitoutimme myös lapsemme, että parisuhde on ja pysyy tärkeimpänä asiana elämässämme. Se on toiminut.

Mielestämme olemme hoitaneet vanhemman roolimme vähintäänkin kiitettävästi ja monessa tilanteessa asioiden priorisoinnissa lapset ovat menneet muun edelle. Me käymme myös töissä ja ympärillämme on muitakin ihmisiä ja asioita, mutta taustalla on kuitenkin koko ajan tietoisuus ja luottamus siihen, että meidän välinen rakkautemme on tärkein asia maailmassa.

F&T

Sohvalla

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s