Kevät lautasella

Olemme todellakin hyvän ruuan ystäviä ja ruoka on keskeinen osa avioliittoamme. F:n
ruokaremontin jälkeen olemme keskittyneet hyvähiilihydraattiseen sapuskaan. Tykkäämme laittaa ruokaa yhdessä ja syödä hyvin. F vietti koko lauantai-päivän opiskelemassa  valokuvausta ja T kävi sillä aikaa kaupassa: tilliä, sitruunaa, kukkakaalia – ja voita tarjouksesta.

Saimme innokailta pilkkijäsukulaisilta kuhafileitä ja siitä se ajatus sitten lähti. T sävelsi sipulista, sitruunan mehusta, kermasta, tillistä, herbes de Provence -mausteseoksesta, suolasta, mustapippurista ja valkoviinistä soossin, joka nautiskeltiin kukkakaalimuussin ja voissa paistettujen kuhafileiden ja kylmän valkoviinin kera.

F treenaili kuvaamista ja sai ehkä napattua muutaman otoksen, jotka tekivät oikeutta tälle mainiolle aterialle. Ruoka valmistui mukavasti kun seuraksi otettiin lasilliset meidän lempparikuohuviiniä Anna de Codorníuta, joka oli muuten myös meidän hääskumppamme.

F&T

skumpat2jpg

sitruuna4

sipulit1

sitruuna3jpg

sitruuna2

kukkakaali

lautasella2

lautasella

Follow my blog with Bloglovin

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s