Kuvien voimasta

Kuvat ovat tärkeitä. Kuvissa on voimaa.  Kuvat todellakin puhuvat  usein enemmän kuin  tuhat sanaa. Kuvat ovat suuri haaste blogillemme. Mutta me olemme ottaneet haasteen vastaan ja toivomme blogimme lukijoilta lempeyttä ja pitkäjänteisyyttä asian kanssa.

Flirttimaisteri on aloittelemassa valokuvauksen koulutusta työnsä ohessa ja on aivan täpinöissä asiasta. Haluamme että kuvat ovat kauniita – tai jos ei kauniita, niin kivoja – tai jos ei kivoja, niin edes hauskoja.  Ainakin toivomme että kuvamme eivät karkoita lukijoita tai aiheuta myötähäpeän tunnetta lukijoissa. Välillä postauksissa on kuvia, välillä ei. Riippuu miten saamme niitä otettua.

Lyömätön  apuväline kuvien ottamiseen on tällä hetkellä ohjelma nimeltä Triggertrap, joka on ladattu puhelimeen. Ohjelman ja siihen liittyvän piuhan avulla saamme kameran ottamaan kuvia silloin kun haluamme. Ohjelma reagoi ääneen ja laukaisee kameran. Pikkuruinen järkkärimme asennetaan jalustaan ja ei muuta kuin poseeraamaan! Ensimmäisissä ottamissamme kuvissa haimme mallia Tuulen viemää -elokuvan mainoskuvien poseerauksista. Jaa – ette huomanneet vai?

Kuvissa esiintyminen on meille molemmille oikeastaan aika helppoa ja niiden ottaminen tuntuu mukavalta. Toivommekin blogista meille pitkäaikaista, yhteistä, harrastusta ja kuvien miettiminen on hauskaa, vaikkakin välillä myös vaikeaa. Jo pelkästään sen takia, että emme ole yhdessä päivittäin.

Valokuvat vahvistavat. Perhekuvat perhettä, hääkuvat avioliittoa,  rippikuva- ja valmistujaiskuva nuoren kehittyvää identitetttiä ja niin edelleen. Näin uskomme.

Alla oleva kuva on vuodelta 2011. Silloin otatimme ensimmäisen perhekuvamme. Kuvaajana Julia Santanen.

F&T

mp_3

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s